Petrache Florin un crescator de elita



Ca in fiecare an domnul Petrache Florin ne impresioneaza cu rezultatele sale exceptionale! Rezultatele se datoreaza calitatii porumbeilor, perseverentei si nu in ultimul rand spiritului de observatie de care domnul Florin a dat si da in  continuare dovada. 


Rezultate obținute de columbofilul Florin Petrache

Anul 2020

1 National Maraton GrandPrix Tineret 2020

1 National Fond Tineret 2020

1 National Gold Fond Tineret 2020

1 Provincial Maraton GrandPrix Tineret 2020

1 Provincial Fond Crescatori 2020

1 Provincial Fond Tineret 2020

6 Provincial Fond Tineret 2020

7 Provincial Fond Tineret 2020

7 National Fond Crescatori 2020

8 Provincial AS Fond Tineret 2020

10 National Fond Palmares 2020

Anul 2019

2 National AS Fond Tineret 2019

2 National Gold Fond 2019

2 Provincial AS Fond Tineret 2019

3 Provincial AS Fond Maturi 2019

3 Provincial Fond Tineret 2019

4 National Gold Fond 2019

8 National AS Fond Maturi 2019

9 National Fond Tineret 2019

9 Provincial Fond Tineret 2019

Anul 2018

1 Național AS Maraton Tineret 2018;

1 Provincial Fond Palmares 5 ani 2018;

1 Provincial As Maraton Tineret2018;

1 Provincial Fond Tineret 2018;

2 Național Fond Tineret 2018.

 Anul 2017

1 Provincial Fond Palmares 5 ani 2017;

1 Provncial Fond Palmares Crescători 5 ani 2017;

1 Provincial General Palmares Crescători 5 ani 2017;

8 Național Fond Palmares 2017.

 Anul 2016

Porumbelul Anului Provincia Moldova cu RO.000901/2013;

Crescătorul Anului Provincia Moldova 2016;

1 Provincial Fond Palmares 4 ani 2016;

1 Provincial Fond Palmares Crescători 4 ani 2016;

1 Provincial Demifond Palmares Crescători 4 ani 2016;

1 Provincial General Palmares Crescători 4 ani 2016;

2 Provincial Maraton Palmares 2016;

4 National Lot Olimpic Categoria Fond.

 Anul 2015

1 Național Fond Palmares Crescători 3 ani 2015;

2 Național Fond Crescători 2015;

4 Național Fond 2015;

4 Național As Fond 2015;

 Anul 2014

1 Național AS Fond Palmares 2014 

2 Național Fond Palmares 2014

2 Nțional Lot Olimpic Categoria Fond

Olimpiada Budapesta 2014

Anul 2013  

1 Național AS Fond Tineret  2013: 

2 Național Fond Tineret 2013;

3 Național Cupa Europei Categoria Fond – Dortmund 2013;

1 Național Harkov zona 1 Crescători 2013;

2 Național Harkov Crescători 2013;

4 Național Maraton F.C.I. 2013;

9 Național Fond  Crescători 2013.



Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs