Licitatie FRATII IVANCIU

Finalizat pe 2021-10-17 22:20:00
Aceasta licitatie contine 5 porumbei
Ultima oferta a fost facuta pe 2021-10-17 22:09:13
CASTIGATORII SUNT RUGATI SA-L CONTACTEZE PE DL. MANUEL IVANCIU, TEL. 0760.779.617
Licitatie Premium Fratii Ivanciu- un nume mare in sportul columbofil din Romania!
Aveti ocazia de a va imbogati valoarea compartimentului de matca cu un fiu si patru nepoti ai celebrului ''OLYMPIC ZIAN 907''
''OLYMPIC ZIAN 907''
1 Lot OLIMPIC categ. E Maraton 2020
1 National Maraton Palmares 2020
1 National AS Maraton 2020
1 Prov. Moldova Maraton Palmares 2019-2020
1 Prov. Moldova AS Maraton 2020
1 Jud. Maraton 2020
1 Jud. categ. E Maraton 2020
1 Jud. AS Maraton 2020
3 Jud. AS Maraton Palmares 2019-2020
In fiecare an reusesc sa obtina rezultate remarcabile atat la etape cat si in campionat!
loc 1 National As Maraton Maturi  
loc 1 National Maraton Palmares 
loc 3 National As Maraton Tineret 
loc 6 National AS Maraton Palmares
loc 6 National Maraton Extrem Tineret
loc 7 National AS Maraton Palmares 3 ani
loc 9 National Maraton Crescator
loc 10 National AS Fond Palmares
loc 11 National Maraton Extrem 
loc 13 National AS Maraton Maturi
loc 21 National AS Maraton Maturi
etc 
O echipa de succes ce a reusit in ultimii ani rezultate superbe la nivel de ASC Vrancea:
2017
loc 1 Maraton Tineret 
loc 1 AS Maraton Maturi palmares 3 ani 
loc 2 AS Maraton Maturi 
loc 2 Maraton Extrem Tineret 
loc 3 Maraton Maturi 
loc 3 Maraton Tineret
loc 3 Maraton Extrem Maturi
loc 3 AS Maraton Palmares
2018 
loc 1 Columbofilul ANULUI
loc 1 AS Maraton Tineret
loc 1 Maraton Extrem Tineret
loc 1 Maraton Crescatori
loc 2 Maraton Tineret
loc 2 AS Maraton Tineret
loc 2 Maraton Extrem Tineret
loc 3 Maraton Extrem Tineret
loc 3 Maraton Palmares
2020
loc 1 Maraton Maturi
loc 1 AS Maraton Maturi
loc 1 Maraton Palmares
loc 2 Maraton Crescatori
loc 3 AS Maraton Palmares
Atentie! Porumbeii sunt in crescatoria Fratii Ivanciu. Costul transportului va fi suportat de catre castigator.